Besnijdenis banner

OMDAT UW KIND HET WAARD IS!

Uw kinderfeest opvrolijken? Wilt u dat uw bezoekers een onderscheidende banner tegemoet komen wanneer zij uw huis of feestzaal binnenkomen? Verwelkom hen dan met onze levensgrote banner.

De besnijdenis banner (ook wel Khitaan of Khatna)

De besnijdenis is verplicht voor mannen omdat dit behoort tot de ceremonies van de Islam.

De Profeet (vrede zij met hem) zei tegen een man die moslim werd: “Werp de huid van ongeloof van je af en besnijd jezelf.” (Sahih al-Jaamic as-saghir)

Het (besnijden) is van de Millah (het geloof) van Ibrahiem (vrede zij met hem). Aboe Hoerayrah heeft overgeleverd dat de Profeet (vrede zij met hem) zei: “Ibrahiem, de (enige) vriend van Allah, besneed zichzelf nadat hij de tachtig was gepasseerd.” (al-Boechari en Moeslim)

N

Ultieme verschijning

De banners meten 85 bij 200 CM

N

Inclusief opbergtas

Zodat de momenten voor altijd worden bewaard

N

Gratis verzonden

Naar alle adressen in Nederland

N

Unieke kado

Twee banners haalt u met extra korting!

N

Betaal veilig en snel

Met iDEAL en Bancontact (België)
N

Snelle levering naar NL & BE

Altijd op voorraad!

Waarom MoslimKado.nl?

Ruime keus

Voor iedere gelegenheid hebben wij de leukste kado's voor u geselecteerd. Er zit altijd wel iets bij wat u zou willen. Heeft u een nieuw idee? Neem dan zeker contact met ons op en wie weet!

Hoogste kwaliteit

Al onze producten voldoen aan de laatste technische eisen. Wij willen de tamelijk zwakke standaard voor Islamitische webshops en bijbehorende producten naar een hoger niveau tillen. 

Wij begrijpen u

Wij hebben als webshop veel ervaring opgedaan in het optimaliseren van onze workflow. U krijgt als klant de beste no-nonsense service en áltijd een kadootje erbij van ons. Dát is pas service!

Hebben wij uw interesse gewekt?

 
Direct bestellen!Stel een vraag

Gratis verzending vanaf €50!

U ontvangt van ons ook altijd een gratis kado...