Hadj en Umrah banner

OMDAT LIEFDE VOOR ELKAAR BELANGRIJK IS

Komt uw geliefde terug van Mekka of Medina, en wilt u de terugkomst nooit meer vergeten? Dan is onze welkomstbanner voor Hadj en Umrah pelgrims ideaal!

Het verwelkomen van een of meerdere ouders

“De Hadj is in bekende maanden. Wie zich dan heeft verplicht tot het verrichten van de Hadj daarin, moet zich tijdens de Hadj onthouden van geslachtsgemeenschap, zondigheid en twist.” [Soerah Al-Baqarah 2:197]

En de Profeet ﷺ heeft gezegd:

“Wie Hadj verricht en daarin geen geslachtsgemeenschap heeft en ook geen zondigheid begaat, keert terug van zijn zonden net als de dag waarop zijn moeder hem ter wereld heeft gebracht.”

De Hadj van degene die zich aan het voorgaande houdt is een Hadj Mabrur. De Profeet ﷺ zegt daarom ook: الحج المبرور ليس له جزاء إلا الجنة
“Een Hadj Mabrur heeft geen andere beloning dan het Paradijs.” [Overgeleverd door Al-Boekhaarie en Muslim en anderen van Abu Hurairah رضي الله عنه. Zie Silsilat-ul-Ahaadeeth As-Saheehah nr. 1200 en ook Al-Irwaa’ nr. 769]

N

Ultieme verschijning

De banners meten 85 bij 200 CM

N

Inclusief opbergtas

Zodat de momenten voor altijd worden bewaard

N

Gratis verzonden

Naar alle adressen in Nederland

N

Unieke kado

Twee banners haalt u met extra korting!

N

Betaal veilig en snel

Met iDEAL en Bancontact (België)
N

Snelle levering naar NL & BE

Altijd op voorraad!

Waarom MoslimKado.nl?

Ruime keus

Voor iedere gelegenheid hebben wij de leukste kado's voor u geselecteerd. Er zit altijd wel iets bij wat u zou willen. Heeft u een nieuw idee? Neem dan zeker contact met ons op en wie weet!

Hoogste kwaliteit

Al onze producten voldoen aan de laatste technische eisen. Wij willen de tamelijk zwakke standaard voor Islamitische webshops en bijbehorende producten naar een hoger niveau tillen. 

Wij begrijpen u

Wij hebben als webshop veel ervaring opgedaan in het optimaliseren van onze workflow. U krijgt als klant de beste no-nonsense service en áltijd een kadootje erbij van ons. Dát is pas service!

Hebben wij uw interesse gewekt?

 
Direct bestellen!Stel een vraag

Gratis verzending vanaf €50!

U ontvangt van ons ook altijd een gratis kado...