Koran USB Stick

114 SUWAAR. URENLANGE RECITATIE.

Voor slechts €20 per stuk haalt u onze Koran MP3 USB Stick in huis. De goedkoopste van Nederland én België! Door eigen productie en lage marges zijn wij in staat om de USB Sticks voor dumpprijzen ter beschikking te stellen.

Bij MoslimKado.nl kiest u uit diverse reciteurs. Sheikh Al Sudais, Sheikh Mishary Al Afasy of een van de vele andere reciteurs is tot uw beschikking.

Onze USB Sticks komen altijd in een luxe organza-zakje.

De Koran USB Stick kunt u bijna met alle media apparaten met een USB-poort afspelen! Denk hierbij aan uw TV, Autoradio of PC.

 

Een Koran USB stick is handiger dan u denkt!

Onze Koran USB Sticks bevatten, afhankelijk van de reciteur, ongeveer 22 uur aan audio. Genoeg voor lange ritten onderweg in de auto of gewoon thuis tijdens het koken.

N

Luxe uitgevoerd en verpakt

Een gouden USB stick in een gouden verpakking …
N

Unieke kado

Leuk om te geven én te krijgen

N

Alle 114 Koran hoofdstukken

In de Arabische taal

N

Hoogste MP3 luisterkwaliteit!

Tot wel 320KBPS
N

Betaal veilig en snel

Met iDEAL en Bancontact (België)
N

Snelle levering naar NL & BE

Altijd op voorraad!

Waarom MoslimKado.nl?

Ruime keus

Voor iedere gelegenheid hebben wij de leukste kado's voor u geselecteerd. Er zit altijd wel iets bij wat u zou willen. Heeft u een nieuw idee? Neem dan zeker contact met ons op en wie weet!

Hoogste kwaliteit

Al onze producten voldoen aan de laatste technische eisen. Wij willen de tamelijk zwakke standaard voor Islamitische webshops en bijbehorende producten naar een hoger niveau tillen. 

Wij begrijpen u

Wij hebben als webshop veel ervaring opgedaan in het optimaliseren van onze workflow. U krijgt als klant de beste no-nonsense service en áltijd een kadootje erbij van ons. Dát is pas service!

Hebben wij uw interesse gewekt?

 
Direct bestellen!Stel een vraag

Gratis verzending vanaf €50!

U ontvangt van ons ook altijd een gratis kado...