Nasheed USB Stick

UPDATE: NIEUWE MUZIEK VANAF 1 JANUARI 2020 – HUIDIGE USB BEVAT 30 LIEDJES

100% DOEFF. UREN LANG PLEZIER.

Onze Nasheed USB sticks zijn uniek en onmisbaar tijdens uw feestje! Wij hebben meer dan 100 nasheed voorgeselecteerd voor u. Samen goed voor ruim 400 minuten aan ontspanning. Goed voor vele uren aan exclusieve anasheed. Ideaal voor bruiloften, verlovingsfeestjes, henna, gorzja of andere momenten!

Wat is Nasheed (ook wel Izran & Anasheed)?

Nasheed, Izran (riffijns) en Anasheed (arabisch) zijn termen die duiden dat een “liedje” geen instrumenten bevat, behalve de doeff. De Doeff is een soort instrument. De Doeff is geen darboeka, want de darboeka behoort tot de muziekinstrumenten. De Darboeka heeft namelijk een andere vorm en een ander geluidseffect dan de Doeff, waardoor hij dus niet geschaard kan worden onder de Doeff. Dit instrument wordt geschaard onder de woorden van de Profeet (vrede zij met hem): “In mijn gemeenschap zullen er mensen zijn die zedeloosheid, zijde (voor de man), wijn en muziekinstrumenten zullen toestaan.” (al-Boekhaarie)

De Profeet (vrede zij met hem) zei ook: “Twee soorten geluiden zijn zowel in het wereldse als in het Hiernamaals vervloekt. Een fluit ten tijde van een gunst, en gehuil van vrouwen bij het aanbreken van een ramp.” (Moesnad ul-Bazzaar)

 

 

N

Luxe uitgevoerd en verpakt

Een gouden USB stick in een gouden verpakking …
N

Unieke kado

Leuk om te geven én te krijgen!

N

Ruim 100 geselecteerde nasheed

In het Arabisch, Marokkaans en Riffijns
N

Hoogste MP3 luisterkwaliteit!

Tot wel 320KBPS
N

Betaal veilig en snel

Met iDEAL en Bancontact (België)
N

Snelle levering naar NL & BE

Altijd op voorraad!

Waarom MoslimKado.nl?

Ruime keus

Voor iedere gelegenheid hebben wij de leukste kado's voor u geselecteerd. Er zit altijd wel iets bij wat u zou willen. Heeft u een nieuw idee? Neem dan zeker contact met ons op en wie weet!

Hoogste kwaliteit

Al onze producten voldoen aan de laatste technische eisen. Wij willen de tamelijk zwakke standaard voor Islamitische webshops en bijbehorende producten naar een hoger niveau tillen. 

Wij begrijpen u

Wij hebben als webshop veel ervaring opgedaan in het optimaliseren van onze workflow. U krijgt als klant de beste no-nonsense service en áltijd een kadootje erbij van ons. Dát is pas service!

Hebben wij uw interesse gewekt?

Direct bestellen!Stel een vraag

Gratis verzending vanaf €50!

U ontvangt van ons ook altijd een gratis kado...