Vraag & Antwoord

Alles op een rijtje zodat u meer tijd overhoudt voor leuke dingen in het leven!

 

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

De meeste producten worden, afhankelijk van het aantal, in 1 of 2 werkdagen bezorgdBanners hebben doorgaans een langere levertijd van 10 werkdagen. Voor banners is een spoedlevering mogelijk. Let wel op dat bestellingen naar België meestal iets langer duren omdat verzending met BPost vanuit Nederland langzamer gaat. Wij adviseren u daarom om je bestelling altijd ruim van tevoren door te geven.

Waarom is MoslimKado.nl uniek?

Wij zijn met ons bedrijf begonnen omdat wij hebben gemerkt dat het bestaande aanbod voor wat betreft huwelijks-, baby- en kinderkado’s met een Islamitisch tintje te wensen over laat. Ook de kwaliteit van de geleverde goederen en boven alles: de service is vaak niet om naar huis over te schrijven. Wij van MoslimKado.nl hebben jarenlange ervaring in het ondernemenschap en beschikken over alle benodigde (technische) kennis om u goed van dienst te zijn. Om dit te bewijzen hebben wij deze website opgericht.

Hoe kan ik betalen bij MoslimKado.nl?

Bij ons kunt u op tal van manieren uw bestelling voldoen. in Nederland is dat natuurlijk veilig en snel betalen met iDeal. In België met Bancontact. Ook betalen met Paypal, creditcard en iDeal QR is mogelijk. Hierdoor kunnen we u garanderen dat uw bestelling het snelst wordt verwerkt!

Wie verzorgd de verzending?

Onze bestelling worden altijd met PostNL (Nederland) en BPost (België) bezorgd.

Betaal ik verzendkosten?

Afhankelijk van het product betaald u soms verzendkosten. Sommige producten worden gratis verzonden: vanaf €50 is verzending naar Nederland altijd GRATIS.Naar België is dat €10.Nee, onderdeel van de service bij MoslimKado.nl is dat wij altijd de verzendkosten van de banners naar Nederland op ons nemen. What you see is what you pay!

Wat als ik niet tevreden ben over mijn bestelling?

Wij zorgen ervoor dat u van tevoren altijd precies weet welk product of dienst u zult ontvangen. Bij de productomschrijving staat bijvoorbeeld de omvang van het product en welke (persoonlijke) eigenschappen op het product zullen verschijnen. Bij het gros van onze diensten en producten geldt de wettelijke bedenktijd (koop op afstand) en retourrecht NIET. Onze producten zijn namelijk vaak speciaal voor u gemaakt. In deze gevallen vervalt de bedenktijd. 

Ik heb een andere vraag…

Heeft u nog vragen? Geen probleem! Stuur een e-mail naar info@MoslimKado.nl of neem een kijkje op onze contactpagina. Wij helpen u graag verder. 🙂