Een leuke banner op uw bruiloft is persoonlijk, mooi én handig. De blikvanger plaats je bij de deur van iedere trouwlocatie waardoor het voor iedereen in één oogopslag duidelijk wordt waar het feestje gehouden wordt. Onze trouwbanners kunt u personaliseren met onder andere jullie namen en (trouw) datum.Vanaf nu heb je geen verdwaalde gasten meer én komt iedereen op tijd binnen! Zo’n banner, dat wilt iedereen wel. Omdat wij een vaste werkwijze hebben ontwikkeld zijn we zeer snel in het leveren van uw banners.

Hoe gebruikt u onze trouwbanner?

U kunt onze trouwbanner op de grote dag zelf opstellen. De voetjes klapt u zo uit en ook de roller kun je makkelijk uittrekken waardoor zelfs kinderen ermee aan de slag kunnen gaan. Klik de bovenkant vast aan de stok.

Een gepersonaliseerde welkomstbanner

Wij hebben de mooiste en exclusiefste ontwerpen al voor u klaargemaakt. Kies uw gewenste ontwerp uit en vul uw gegevens in in onze webshop. Wij zullen u altijd een voorbeeld laten zien voordat wij uw banner laten afdrukken.

Islamitische welkomst- en trouwbanners zijn in!

De (Islamitische) huwelijksbranche is aan het professionaliseren. Wij merken dat onze banners steeds vaker zijn gewilt; niet voor niets dus! Wij zouden graag deel willen uitmaken van uw zorgeloze huwelijksfeest. Bent u om?

Bestel de banner voor uw bruiloft in onze webshop.